Gipsbuik

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap…

De gipsbuik kan het beste gemaakt worden bij een zwangerschap tussen 34 en 37 weken. Dit geeft het mooiste resultaat omdat de baby nog niet volledig is ingedaald en je je buik nog mooi naar voren draagt. Als je je fit genoeg voelt maken we de afdruk staand, dit geeft de mooiste weergave van je buik. Uiteraard kan de afdruk ook zittend gemaakt worden. Het maken van de afdruk is geheel veilig voor jou en je baby.

Je kunt de afdruk met of zonder bh laten maken, zonder bh krijgt de gipsbuik een ‘puur’ uiterlijk. Als je ervoor kiest om je bh aan te houden, zorg dan dat dit een dunne en oude bh is die je niet meer nodig hebt.

Voordat we beginnen smeer je je lichaam in met babyolie, dit voorkomt dat het gips aan je lichaam vastplakt. Het gips wordt in lauw/warm water ingeweekt en op je lichaam aangebracht.

Het aanbrengen van het gips duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het gekozen model. Het gips wordt al binnen 10 minuten hard waardoor ik het snel van je buik kan verwijderen en je zo kort mogelijk hoeft te staan. In totaal neemt het ongeveer 30 minuten in beslag. Terwijl jij je opfrist zorg ik dat de gipsafdruk een ophangsysteem krijgt en netjes wordt afgewerkt.

Indien gewenst kan ik er een mooie en unieke mozaïekbuik van maken. Uiteraard kan de gipsbuik ook beschilderd worden. Leuk om te weten; een gipsbuik blijft jarenlang goed. Mocht je na een aantal jaren besluiten om de buik alsnog te laten mozaïeken of beschilderen dan is dit geen probleem!

De gipsafdruk maak ik graag bij jou thuis, zodat je lekker ontspannen bent en na het maken van de afdruk in je eigen badkamer kunt douchen. Dit kan ‘s avonds of in het weekend. Ik zorg voor afdekzeil en alle andere benodigdheden.

Prijzen

De kosten voor het maken van een gipsafdruk variëren tussen € 50,- en € 100,-. De prijs is afhankelijk van het afdrukmodel dat je kiest. Je kunt (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer: +31 (6) 23 19 97 01.

klik hier om naar de Facebook-pagina te gaan voor meer foto’s van gipsbuiken