Mozaïekbuik

Een uniek kunstwerk…

Een gipsbuik is een mooie en tastbare herinnering aan je zwangerschap en door het te laten mozaïeken wordt je gipsbuik nog specialer. Met een mozaïekbuik heb je een unieke herinnering aan het ‘huisje’ waar je kindje negen maanden lang in heeft gewoond.

Zodra de gipsafdruk van je buik goed is uitgehard, kan deze gemozaïekt worden. Hierin zijn verschillende mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld de kleur en het materiaal van de tegels kiezen. Vooralsnog werk ik met keramische tegels van het merk Mosa, deze zijn vochtbestendig. Er zijn ook talloze kleuren tegelglas of spiegelglas op aanvraag mogelijk.

We maken samen een ontwerp voor de mozaïekbuik. Wellicht vind je het leuk als de naam en/of geboortedatum van je kindje in de mozaïekbuik worden verwerkt. Het is zelfs mogelijk om de naam in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje te mozaïeken. Je kunt de buik ook in de kleuren van de babykamer laten maken. Alles is mogelijk!

Zodra we samen het ontwerp doorgenomen hebben ga ik voor je aan de slag met het mozaïeken van de gipsbuik. Er gaat veel tijd zitten in het breken, snijden en het opplakken van de tegeltjes en tot slot het voegen van de mozaïekbuik. De gemiddelde levertijd is drie weken, afhankelijk van de drukte, de gekozen variaties op de gipsbuik (naam, geboortedatum en aantal decoraties) en de modelgrootte van de gipsbuik.

Prijzen

Een investering waard…

Je investeert in een kunstwerk van jouw mooie buik waar op dat moment jouw meest dierbare bezit in schuilt; je kindje. Een prachtig kunstwerk voor de kinderkamer.

De prijs voor het maken van een mozaïekbuik is vanaf € 300,-. Dit is inclusief het maken van de gipsafdruk. De exacte prijsopgave is afhankelijk van de gekozen variaties op de gipsbuik (naam, geboortedatum en aantal decoraties), de modelgrootte van de gipsbuik en de materiaal keuze.

Grijp deze unieke kans om je zwangerschap te laten vereeuwigen!

Hopelijk heb ik je enthousiast kunnen maken! Je kunt (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer: +31 (6) 23 19 97 01.

klik hier om naar de Facebook-pagina te gaan voor meer foto’s van mozaïekbuiken