Speenketting

Nooit meer het speentje van je kindje kwijt…

Een herkenbaar probleem van alle ouders is het kwijtraken van het speentje van hun kindje. De ideale oplossing is een speenketting!
Het speentje wordt vastgemaakt aan de lus en aan de andere kant zit een clip bevestigd waarmee de ketting aan de kleding of buggy vast gemaakt kan worden. Er zijn veel leuke vormen en kleuren clips leverbaar. De ketting kan opgevrolijkt worden met een gekleurd koord en diverse kralen. Je maakt de ketting nog persoonlijker en specialer door de naam van je kindje met letterkralen in de ketting te verwerken. Natuurlijk is dit ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau!

Knuffelclip

In plaats van de lus kan een tweede clip bevestigd worden, zodat het als ‘knuffelclip’ kan dienen. Zo raakt je kindje zijn of haar favoriete knuffel onderweg niet kwijt.

Kosten

Een speenketting kost € 17,50. De prijs van een knuffelclip is € 20,00.
Via het contactformulier kun je jouw voorkeur opgeven. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alles door te nemen.

Een speenketting wordt volgens veiligheidsvoorschriften gemaakt. De begin- en eindknoop worden vastgelijmd en er wordt een speciale kraal over de knoop heen geschoven zodat de knoop niet meer zichtbaar is en de speenketting mooi is afgewerkt. De eindkraal wordt vastgelijmd op de knoop zodat deze niet meer los kan laten. De verf op de kralen bevat geen giftige- of schadelijke stoffen. Het is niet erg als je kindje de kralen in de mond heeft, echter mag er niet op de kralen worden gekauwd. Het kan voor komen dat de verf op de kralen na verloop tijd iets er af slijt. Het wordt afgeraden de speenketting te gebruiken in bed/wiegje. Zowel M-Creation als de leverancier van de clips en onderdelen zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

klik hier om naar de Facebook-pagina te gaan voor meer foto’s