Nieuws

Augustus 2019: nieuwe speenkettingen! Met o.a. gehaakte en siliconen speenketting2019kralen. Volledig veilig materiaal. Bestellen kan via deze link.

Februari 2019: M-Creation is nu ook online op Instagram

Mei 2016: De website heeft een nieuwe look! Bovendien is deze nu ook goed te lezen op mobiele apparaten. Heb je op- of aanmerkingen over de website? Ik hoor het graag!

April 2016:flyer2 De nieuwe flyer is binnen. Een nieuwe collage van een greep uit producten die ik de afgelopen periode heb gemaakt.

April 2016: foryouM-Creation heeft een artikel geschreven in het ForYou magazine regio Amersfoort. Dit is een gratis kwartaalmagazine dat onder andere verkrijgbaar is bij Ici Paris XL, Douglas en Etos. Deze editie gaat over kind en gezin. Klik op het magazine om het artikel te kunnen lezen, het staat op pagina 9.

Februari 2014: flyerM-Creation heeft een flyer ontworpen. Het geeft een leuke indruk van alle producten die ik maak.

Oktober 2013: Er zijn 2 nieuwe pagina’s toegevoegd: Geboortestoeltje en DecoLetters. Neem gerust een kijkje. Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Februari 2013: Nu te bestellen via de website: een cadeaubon. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! De cadeaubon kan in elk gewenst bedrag gekozen worden. Met de cadeaubon kun je bijvoorbeeld een gipsafdruk laten maken en een bijdrage leveren aan een mozaïekkunstwerk van de buik.

December 2012: M-Creation heeft nu ook haar eigen Facebook pagina! Like de pagina en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

December 2012: Met trots kan ik mijn nieuwste creatie laten zien: DecoBelly! Een gipsafdruk van je zwangere buik wordt beplakt met Decopatch papier. Niet alleen de gipsafdruk kan met Decopatch papier worden versierd, vrijwel alle voorwerpen die je kunt bedenken zijn te beplakken met dit kleurrijke papier! Dus schroom niet en neem contact met mij op!

Augustus 2012: Op zoek naar een uniek en origineel kraamcadeau? Laat een geboorteschoentje maken.

Augustus 2012: Wist je dat het mogelijk is om (oud) servies in de mozaïekbuik te verwerken? Heb je servies wat een emotionele waarde heeft? Of is het servies kapot en je wilt er geen afstand van doen? Laat het in de mozaïekbuik verwerken zodat het een blijvende herinnering oplevert. Oude en nieuwe herinneringen worden samengevoegd tot een prachtig kunstwerk!

Juni 2012: Geef een speenketting met naam cadeau. Ideaal voor het speentje van je kindje en een erg origineel kraamcadeau.

April 2012: Het gastenboek is online. Reacties zijn meer dan welkom!

Maart 2012: De website is www.m-creation.nl online gegaan. Ik ben erg blij met de site en hoop dat anderen er ook met veel plezier naar zullen kijken.
Er zullen regelmatig nieuwe dingen worden geplaatst, dus houd de site goed in de gaten!

Februari 2012: Het moment dat ik besloot om mijn hobby uit te breiden.